Ep models es crea el 2009 amb la intenció de representar la imatge d'un grup selecte de xics i xiques, en l'àmbit de la moda i la publicitat, en territori nacional i internacional.

Per a nosaltres és tan important les necessitats del client i satisfacció del client com la promoció i el desenvolupament professional del i de la model, ja que tots dos donen el seu nom a ep models. Per això el nombre tan reduït de models que representem, per tal de poder centrar-nos en tots i cada un d'ells i d'elles per igual.

Des de València (Espanya), on tenim les nostres oficines, donem cobertura a clients per tot el món. New York, Chicago, Shangai o Milan son bona mostra de les nostres relacions més enllà del mercat nacional.

Els nostres clients agraeixen i valoren, el tracte personalitzat i professional que els prestem, així com la disponibilitat total que els oferim.

En definitiva els i les models i l'equip tècnic d' ep models, són la solució perfecta a qualsevol necessitat pel que fa a rrhh, per a qualsevol projecte publicitari, de moda o televisiu.